Jessie James Decker was 'zo in de war' door reactie op foto van haar 3 kinderen op het strand: 'Mijn kinderen zijn extreem actief'

24 Jan 2023

Jessie James Decker was 'zo in de war' door reactie op foto van haar 3 kinderen op het strand: 'Mijn kinderen zijn extreem actief'

Jessie James Decker zegt dat ze "zo in de war" was door de reactie op een foto van haar 3 kinderen op het strand. (Foto: Getty Images)

Jessie James Decker had de reactie niet verwacht die ze kreeg nadat ze een foto plaatste van haar drie kinderen op het strand met hun buikspieren zichtbaar.

"Ik heb dat letterlijk gepost en dacht niet eens twee keer na", vertelde ze Us Weekly over de Instagram-foto van november die ze deelde tijdens een familie-uitje in Mexico. "Dus uren gaan voorbij en ineens heb ik zoiets van 'Wacht, wat?' Ik kon de reactie bijvoorbeeld niet geloven. Ik was zo in de war, maar er was geen moment dat het me van streek maakte."

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

De foto van haar kinderen Vivianne, 8, Eric Jr., 7, en Forrest, 4, in zwemkleding haalde de krantenkoppen tijdens het Thanksgiving-weekend toen mensen beschuldigden dat James Decker de foto's digitaal had veranderd om de kinderen het uiterlijk van gespierde lichamen te geven . Anderen beweerden dat James Decker en haar man Eric Decker hun kinderen op dieet moesten zetten.

James Decker verduidelijkte dat dat niet het geval is.

"Mijn kinderen zijn atletisch, ze zijn buiten en genetica speelt een grote rol. Mijn broers en zussen [Sydney Rae Bass en John James] hadden bijvoorbeeld six packs toen we kinderen waren, net als Eric en zijn zus," zei ze. "Ze waren gewoon genetica en mijn kinderen zijn extreem actief en ik ga me er niet voor verontschuldigen. Er zijn veel momenten waarop ik me niet over dingen zal uitspreken, maar het zijn mijn kinderen en ik ben een mama beer."

Dit is niet de eerste keer dat James Decker specifiek op dit commentaar ingaat, aangezien ze slechts enkele dagen na de eerste foto een video op Instagram plaatste.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

"Toen ik de foto's van onze vakantie plaatste en daarbij de kinderen opmerkte die gek op het strand bogen tijdens onze Thanksgiving-reis, had ik GEEN idee dat het de reactie zou krijgen die het deed", schreef ze bij de post. "Maar beschuldigd worden van het photoshoppen van buikspieren bij mijn kinderen (ik kan niet anders dan lachen) of … het tegenovergestelde van 'overtrainen' van onze kinderen doet me beseffen hoe bizar onze wereld is geworden met betrekking tot het lichaam en wat normaal is en wat niet. Wij prediken over positiviteit en acceptatie van het lichaam, maar dat mijn kinderen een enorme hoeveelheid genetische en opgebouwde spieren hebben door atletiek, is 'raar'?"

Verhaal gaat verder

In gesprek met Us Weekly zei James Decker verder dat ze het commentaar op de lichamen van haar kinderen "zo wild" vond en de passie voor atletiek die het stel de kinderen heeft bijgebracht, in diskrediet bracht.

"Het was belachelijk. Ik ben trots op ze en ze zijn erg actief en ze hebben hun passies met sport en optreden en, zoals, laten we dat aanmoedigen," zei ze, erop wijzend dat haar oudste Vivianne zich al geweldig heeft uitgedrukt interesse in gymnastiek. "Ze is ongelooflijk en ik ben erg trots op haar. Ze is 8 jaar oud en wat gaan we doen? We gaan kinderen roepen die actieve atleten zijn? ... Misschien gaat ze op een dag naar de Olympische Spelen en wij' Ga je een klein meisje al bekritiseren omdat ze fysiek elitair en fit is? Zullen we aanmoedigen en aanmoedigen dat ze zo hard werkt aan iets waar ze zo van houdt en een droom heeft?"

Ze concludeerde: "Voor mij zijn ze zo klein en het is als, laat ze kinderen zijn. Ik ga niet beginnen met deze diepe gesprekken, maar weet je, alles wat ik ze vertel is dat ik trots ben van hen en om grote dromen te hebben en dat is alles."

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.